Chocolade en Koekjes Parfait

Chocolade en Koekjes Parfait

Chocolade en Koekjes Parfait

Ingrediënten: 125 gram theebiscuit, 250 gram slagroom, 120 gram pure chocolade, 2 eieren, boter, 1 eetlepel koffielikeur, 1 eetlepel poedersuiker,

Verkruimel 125 gram theebiscuitjes. Klop 250 ml slagroom lobbig en schep hierdoor de koekkruimels. Smelt dan au-bain marie 120 gram pure chocolade met een klein beetje boter en 1 eetlepel koffielikeur. Splits ondertussen 2 eieren. Als de chocolade gesmolten is roer je er nog een eetlepel poedersuiker door en 2 eidooiers. Klop de 2 eiwitten stijf en roer hierdoor de gesmolten chocolade. Bekleed een cakeblik met huishoudfolie en schep de helft van de koekjesroom in het blik. Schep hierover de chocolademousse en dan eindig je met de rest van de koekjesroom. Dek het nu goed af en zet het cakeblik in de diepvries. Ideaal om vooruit te maken! Smul ze!

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top