Mini Saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodjes

Mini Saucijzenbroodjes

Alvast in het vooruit gemaakt voor 2de kerstdag, lekker makkelijk zelfs de kinderen kunnen het maken.

Ingredi├źnten: bladerdeeg, 6 chipolataworstjes, 1 ei,

Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Als de ontdooit zijn leg je er 3 achter elkaar en druk je het goed vast. Haal van 6 gekruide chipolataworstjes het velletje en meng het worstvlees goed. Verdeel het worstvlees in twee├źn. Leg het worstvlees over de gehele lengte van het bladerdeeg en vouw het bladerdeeg over het worstvlees heen. Snij er kleinere broodjes van en snij voorzicht aan de bovenkant 2 lijnen. Leg de mini-saucijzenbroodjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrijk ze met een geklutst ei. Zet ze nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 minuten.

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top