Gehaktballetjes

Gehaktballetjes

Alvast aan het hapjes maken voor morgen, gehaktballetjes gaan er altijd wel in.

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel paneermeel, 1 ei, worcestershiresaus, zout, peper,

Meng 300 gram gehakt met 1 fijngesnipperd sjalotje, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel paneermeel en 1 ei. Breng op smaak met een paar druppels worcestershiresaus, zout en peper. Draai er kleine gehaktballetjes van en bak deze bruin in bakboter. Laat ze dan afkoelen en zet ze in de koelkast tot je ze nodig hebt. Je hoeft de balletjes dan alleen nog even goed op te warmen.

(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*