Champignons in Bierbeslag

Champignons in Bierbeslag

Champignons in Bierbeslag

Dit is lekker als een warm hapje met zoete chilisaus of als wij het hebben gedaan als vooraf.

Ingrediënten: 6 grote champignons, 1/2 flesje bier, zout, peper, tijm, oregano, 1 ei, bloem,

Maak per persoon 3 grote champignons schoon. Maak een beslag van 1/2 flesje bier (wij hebben Heineken genomen), zout, peper, tijm, oregano naar smaak en 1 ei. Roer er dan beetje bij beetje bloem door. Je moet ongeveer een beslag krijgen ter dikte van yoghurt. Haal de champignons door het beslag (er moet echt overal beslag zitten) en frituur ze in de hete olie tot het goudbruin is. Laat de champignons even uitlekken op keukenpapier en serveer ze dan met zoete chilisaus. Eet Smakelijk!

(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top