Varkenshaas met Tomatensaus

Varkenshaas met Tomatensaus

Varkenshaas met Tomatensaus

Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, zout, peper, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje groentenbouillon, 1 eetlepel suiker,

Prik het puntje van de varkenshaasjes vast zodat de varkenshaasjes overal even dik is. Doe er zout en peper op en bak ze aan beide zijde bruin. Zet het vuur dan lager en doe er wat water bij. Laat het dan nog even een minuut of 7 verder pruttelen. Verhit dan in een kleine pan wat olie en bak hierin 1 fijngesneden rode ui, met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is voeg je 1 blik tomaatblokjes, 1/2 blokje groentenbouillon en 1 eetlepel suiker. Warm het op een laag vuur goed door. Serveer de varkenshaas met tomatensaus met verse spaghetti! Eet smakelijk!

0
(340 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top