Geroosterde Tomaat Taartjes

Geroosterde Tomaat Taartjes

Geroosterde Tomaat Taartjes

Ingrediënten: bladerdeeg, 250 gram cherrytomaten, 1 ei, brie, tijm, zout, peper,

Lekker als vegetarisch voorgerecht. Met 2 taartjes per persoon als hoofdgerecht ook erg lekker. Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Kerf 250 cherrytomaten kruislings in. Leg ze op de bakplaat en rooster ze een minuut of 10 in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht). Bekleed ondertussen 4 ovenschaaltjes met de bladerdeeg. Prik wat gaatjes in de bodem en bestrijk de randen met een geklutst ei. Leg wat kleine stukjes brie onderin. Schep de geroosterde cherrytomaten er in. Strooi over elk taartje wat gedroogde tijm en breng het op smaak met zout en peper. Leg er nog een dun plakje brie op en zet dan de schaaltjes op het rooster in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top