Penne met Broccoli en Rundvleesreepjes

Penne met Broccoli en Rundvleesreepjes

Penne met Broccoli en Rundvleesreepjes

Ingrediënten: penne, zout, 300 gram broccoli, 300 gram rundvleesreepjes, 1 teentje knoflook, 2 rode uien, 1 blik gepelde tomaat, 1 eetlepel sojasaus, worcestershiresaus, peper,

Kook de penne in kokend water met een snufje zout. Kook (ongeveer) 300 gram broccoli roosjes in kokend water net gaar. Bak ondertussen in hete olie 300 gram rundvleesreepjes tot het bruin is. Voeg dan 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 in ringen gesneden rode uien toe. Als de rode ui zacht is voeg je 1 blik gepelde tomaat toe. Voeg er ook 1 eetlepel sojasaus en een klein beetje worcestershiresaus aan toe. Breng het op smaak met zout en peper. Roer de broccoli erdoor en laat het op een laag vuur ongeveer 10 minuten verder pruttelen. Serveer met de penne! Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top