Snelle Stroganoff met Rijst

Snelle Stroganoff met Rijst

Snelle Stroganoff

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 300 gram biefreepjes, bloem, paprikapoeder, zout, peper, 1 rode paprika, 250 gram kastanjechampignons, 200 ml water, 1/2 blokje runderbouillon, 2 eetlepels witte wijnazijn, 250 ml crème fraiche,

Kook de rijst volgens de gegevens op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het zacht is. Kruid ondertussen 300 gram biefreepjes met bloem, paprikapoeder, zout en peper. Bak dit dan mee met de uit tot het bruin is. Voeg dan 1 in reepjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Als de champignons zacht zijn blus je het af met 200 ml water en voeg je 1/2 blokje runderbouillon toe en 2 eetlepels witte wijnazijn. Breng het aan de kook en laat het dan 5 minuten op laag vuur pruttelen. Als het nog nodig is kan je het nu nog meer op smaak brengen met zout en peper. Voeg op het laatst 250 ml crème fraiche toe, laat het smelten en serveer (als je te lang wacht kan het gaan schiften). Serveer het met rijst. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top