Noedels met Kip en Prei

Noedels met Kip en Prei

Noedels met Kip en Prei

Ingrediënten: noedels, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 1 prei, 1 ui, 300 gram soepgroenten, 1 eetlepel balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus, koriander,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een hete wok ongeveer 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek krokant. Voeg hieraan toe 2 in blokjes gesneden kipfilets en bak dit bruin. Voeg 1 in ringen gesneden prei,1 gesnipperde ui en 300 gram soepgroenten toe. Bak tot de ui zacht is. Blus het dan met 1 eetlepel balsamico azijn, 2 eetlepels sojasaus en breng het op smaak met koriander. Serveer met de noedels. (wat minder vet? vervang dan de ontbijtspek door blokjes ham) Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top