Kaffee au Lait in Hasselt

Kaffee au Lait in Hasselt

Kaffee au Lait - HasseltEen dagje shoppen in Hasselt (België) op kookmagazine jacht. We moesten ook lunchen en dat hebben we gedaan bij Kaffee au Lait, een kleine en gezellige lunchroom nabij het stadhuis. Met voor de lunch een uitgebreide kaart met tosti’s, warme gerechten en verschillende broodjes. Zelf hebben we het simpel gehouden. Michel nam een Brusselse wafel met warme kersen, zelf nam ik een tomatenroomsoep. Lekker was het zeker!

Kaffee Au Lait
Walputstraat 3
3500 Hasselt (België)

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top