Kaffee au Lait in Hasselt

Kaffee au Lait in Hasselt

Kaffee au Lait - HasseltEen dagje shoppen in Hasselt (België) op kookmagazine jacht. We moesten ook lunchen en dat hebben we gedaan bij Kaffee au Lait, een kleine en gezellige lunchroom nabij het stadhuis. Met voor de lunch een uitgebreide kaart met tosti’s, warme gerechten en verschillende broodjes. Zelf hebben we het simpel gehouden. Michel nam een Brusselse wafel met warme kersen, zelf nam ik een tomatenroomsoep. Lekker was het zeker!

Kaffee Au Lait
Walputstraat 3
3500 Hasselt (België)
Tel: (0032) 011-227536

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top