Rijst met Zoet-Zuur

Rijst met Zoet-Zuur

Rijst met Zoet-Zuur

Ingrediënten: 2 hamlapjes, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1 eetlepel suiker, 1 rode paprika, 3 bosuien, 1 blikje ananas, 50 ml water, 4 eetlepels balsamico azijn, 2 eetlepels tomatenketchup, rijst,

Bak 2 in blokjes gesneden hamlapjes op hoog vuur in hete olie bruin. Roer er dan 1/2 eetlepel kerriepoeder en 1 eetlepel suiker door. Doe erbij 1 in blokjes gesneden rode paprika, 3 in ringen gesneden bosuien en 4 in stukjes gesneden ananasringen (uit een blikje op sap). Roerbak dit op een hoog vuur 5 minuten mee. Voeg er dan ongeveer 50 ml water door, 4 eetlepels balsamico azijn en 2 eetlepels tomatenketchup door. Laat dit geheel even koken en je bent klaar. Serveer het met rijst die je klaarmaakt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top