Tagliatelle met Gemengde Paddenstoelen

Tagliatelle met Gemengde Paddenstoelen

Tagliatelle met Gemengde Paddenstoelen

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 100 gram gemengde paddenstoelen, 100 gram kastanjechampignons, 1 blik tomaatblokjes, suiker, 1/2 blokje paddenstoelenbouillon, 50 gram geraspte oude kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is. Voeg dan 100 gram gemengde paddenstoelen (oesterzwammen, bundelzwammen) en 100 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Roer er dan 1 blik tomaatblokjes door. Breng het op smaak met wat suiker (zo wordt de tomaat minder zuur van smaak) en 1/2 blokje paddenstoelenbouillon. Breng het even aan de kook, zet het vuur lager en doe er dan ongeveer 50 gram geraspte oude kaas door. Als dit gesmolten is serveer je het met de tagliatelle. Eventueel kan je nog wat extra geraspte kaas over de pastasaus doen. Eet Smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top