Beef Wellington Speciaal

Beef Wellington Speciaal

Beef Wellington Speciaal

Ingrediënten: 5 plakjes bladerdeeg, zout, peper, 2 biefstuk, 100 gram kastanjechampignons, 1 sjalotje, 6 plakjes ontbijtspek, 1/2 deelblokje spinazie (diepvries), 1 ei,

Ontdooi 5 plakjes bladerdeeg. Strooi zout en peper over 2 biefstukjes en bak ze om en om bruin in de hete bakboter. Haal ze uit de pan en zet ze even apart. Bak in het achtergebleven vet 100 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons, 1 fijngesnipperd sjalotje en 4 in stukjes gesneden plakjes ontbijtspek. Bak tot de kastanjechampignons zacht zijn. Breng op smaak met dragon. Leg elke biefstuk op een plak bladerdeeg. Schep er het paddenstoelenmengsel op en leg er 1/2 deelblokje spinazie (ontdooit) op. Leg er nog 1 plak ontbijtspek op en pak het nu helemaal in met het bladerdeeg. Leg de bladerdeegpakketjes in een ovenschaal en bestrijk ze met een geklutst ei. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top