Noodles met Gehakt en Groenten

Noodles met Gehakt en Groenten

Noodles met Gehakt en Groenten

Ingrediënten: 2 theelepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels azijn, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 theelepel gemberpoeder, noodles, 300 gram gehakt, 1 wortel, 1 sjalotje, 100 gram peultjes, 100 gram shiitakes, taugé,

Maak een saus van 2 theelepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels azijn, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel donkere basterdsuiker en een theelepel gemberpoeder. Roer dit goed door elkaar. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 300 gram gehakt bruin. Als het bruin is schep je het uit de pan. Roerbak in het achtergebleven vet 1 in dunne gesneden plakjes wortel en 1 fijngesneden sjalotje voor ongeveer een minuut of 5. Roer er dan 100 gram peultjes en 100 gram in kwarten gesneden shiitakes door. Roerbak dit een minuut of 2 mee. Doe het gehakt terug in de pan en doe er gelijk de taugé bij. Roerbak dit nog 2 minuten en roer als laatste de saus erdoor. Warm het nog even goed door en serveer. Eet Smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top