Chocolade Peren Pudding

Chocolade Peren Pudding

Chocolade Peren Pudding

Een warm toetje vandaag!

Ingrediƫnten: 1 blik halve peren op sap, 2 eieren, 125 gram suiker, 125 gram bloem, 1 zakje bakpoeder, 25 gram cacaopoeder, 2 theelepels vanille aroma,


Laat 1 blik halve peren op sap uitlekken en leg de peren in een ovenschaal. Maak dan het beslag. Mix eerst 2 eieren tot ze schuimig zijn en lichter van kleur. Voeg dan 125 gram suiker toe en mix het goed. Dan voeg je er 125 gram bloem, 1 zakje bakpoeder, 25 gram cacaopoeder en 2 theelepels vanille-aroma er aan toe. Mix het even goed en schep dan het beslag over de peren. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. Haal het dan uit de oven en laat het vijf minuten afkoelen voordat je het serveert. Je eet deze pudding lekker warm. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top