Chocolade Fudge met Pistachenoten

Chocolade Fudge met Pistachenoten

Chocolade Fudge met Pistachenoten

Ingrediënten: 1 blikje gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade, 30 gram boter, zout, 175 gram pistachenoten,

Doe in een pan met een dikke bodem 1 blikje (397 gram) gecondenseerde melk (ik vond dat bij mijn supermarkt bij de Oosterse producten, merk is Friesche Vlag), 350 gram pure chocolade, 30 gram boter en een snuf zout. Laat de chocolade op een laag vuur smelten. Dop ondertussen 1 zakje (175 gram) pistachenoten en sla ze fijn. Dat doe je door ze in een diepvrieszak te doen en er dan met de deegroller er op te slaan. Roer de pistachenoten door het chocolademengsel. Giet het chocolademengsel dan in een bakje bekleed met bakpapier en strijk de bovenkant glad. Als het voldoende is afgekoeld zet je de chocolade fudge in de koelkast om het nog stijver te krijgen. Als het voldoende stijf is snij je er mooie blokjes van. Je kan deze fudge ook in de diepvries bewaren. Smul ze!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Chocolade Fudge met Pistachenoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top