Spaghetti met Tomaat en Kaneel

Spaghetti met Tomaat en Kaneel

Spaghetti met Tomaat en Kaneel

Ingrediƫnten: spaghetti, 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 6 tomaten, 250 ml gezeefde tomaat, 1/2 theelepel sambal, zout, peper, kaneel, oregano, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 100 gram plakjes ontbijtspek knapperig, schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg dan 250 gram gehakt en bak dit bruin. Roer er dan 6 in blokjes gesneden tomaten, 250 ml gezeefde tomaat en 1/2 theelepel sambal. Laat het een minuut of 5 pruttelen op een laag vuur. Breng het op smaak met zout, peper en een snuf kaneel. Schep de ontbijtspek terug in de pan en maak het af met oregano. Op je bord doe je er eventueel nog wat geraspte kaas erbij. Eet smakelijk!

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top