Gegratineerde Varkensfiletlapjes met Mozzarella

Gegratineerde Varkensfiletlapjes met Mozzarella

Gegratineerde Varkensfilet met Mozzarella

Ingrediënten: 2 teentjes knoflook, 5 tomaten, gezeefde tomaat, 1 theelepel suiker, 5 varkensfiletlapjes, mozzarella, geraspte kaas,

Bak in een pan met hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg hieraantoe 5 in blokjes gesneden tomaten. Bak dit kort mee en voeg dan een scheutje gezeefde tomaat en 1 theelepel suiker toe. Breng het op smaak met zout en peper. Zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 pruttelen. Bak ondertussen 5 varkensfiletlapjes om en om bruin. Leg ze in een ovenschaal. Giet de tomatensaus erover. Leg er plakjes mozzarella op en strooi er geraspte oude kaas over. Zet het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor een minuut of 5. Serveer met een pasta. Eet smakelijk!

(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Gegratineerde Varkensfiletlapjes met Mozzarella

  1. Hai Anja, al surfend over de culiblogs kwam ik natuurlijk jouw site tegen! Wat ontzettend lekkere recepten. Toevallig maakte ik vanavond ook gegratineerde varkensfilet.. ietsje anders. Ga dit ook zeker eens proberen!

    Groetjes Marleen
    alias Meisje Koken Enzo!
    http://www.kokenenzo.web-log.nl

Comments are closed.

Back To Top