Uiensoep

Uiensoep

Uiensoep

Ingrediƫnten: 4 uien, 1 liter water, 2 blokjes groentenbouillon, Italiaanse kruiden, zout, peper,

Bak in een koekenpan zonder anti-aanbaklaag met hete olie 4 in ringen gesneden uien, zet het vuur niet te hoog want het mag niet aanbranden. Bak ze tot ze een bruine kleur krijgen. Voeg dan 1 liter water toe en verkruimel er 2 groentenbouillonblokjes boven uit. Roer het goed zodat ook de aanbaksels van de bodem los komen, dit zorgt voor een bruine kleur van de bouillon. Voeg er naar smaak gedroogde Italiaanse kruiden toe en breng het op smaak met zout en peper. Laat het als het eenmaal gekookt heeft het zachtjes pruttelen voor minstens een half uur. Serveer met stokbrood. Eet smakelijk!

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top