Pasta Paprika

Pasta Paprika

Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 75 gram champignons, 8 cherrytomaten, 250 ml gezeefde tomaat, 100 ml water, 1 blokje groentenbouillon, 50 gram geraspte kaas, zout,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg dan 1 rode, 1 gele en 1 groene in stukjes gesneden paprika toe. Roerbak dit mee voor een minuut of. Doe er dan 75 gram in plakjes gesneden champignons en 8 in helften gesneden cherrytomaten toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg er dan 250 ml gezeefde tomaat. 100 ml water en 1 groentenbouillon blokje toe. Breng het aan de kort, blijf roeren. Zet het vuur lager en laat het een minuut of 10 pruttelen. Roer er als laatste nog 50 gram geraspte kaas door. Op je bord kan je er nog extra geraspte kaas doen. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Pasta Paprika”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*