Charlie Chiu`s in Utrecht

Charlie Chiu`s in Utrecht

gon bao kip  van Charlie Chiu UtrechtOmdat Michel vandaag even op en neer naar Luxemburg moest vanwege zijn werk ben ik na het werk bij Charlie Chiu’s gaan eten. Lekker snel, lekker makkelijk en eens niet standaard het patatje met een frikandel. Misschien ben je er ook wel eens langsgelopen vanaf Utrecht Centraal naar Hoog Catherijne, boven de trambaan zit het restaurant. Je kan er sinds een tijdje afhalen ‘Charlie Wok’ en je kan er even zitten. Ik heb genomen de Gon Bao Kip, witte rijst met kipfilet, Chinese groenten en een pikante Chinese soya saus. Het was heerlijk, het was bloedheet, de stoom kwam er af! Voor even snel was het heerlijk!

Charlie Chiu’s
Stationstraverse 2
Utrecht
Tel: 030-2340346

(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top