Speculaas Brownies

Speculaas Brownies

Speculaas Brownies

Een brownie maar dan in de Sinterklaas sfeer!

Ingrediënten: 100 gram pure chocolade, 100 gram boter, 4 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, 100 gram witte basterdsuiker, 200 gram donkere basterdsuiker, 100 gram speculaasjes,

Smelt 100 gram pure chocolade met 100 gram boter au bain marie of in de magnetron. Laat de chocolade afkoelen. Mix in een beslagkom 4 eieren tot het schuimig wordt en lichter van kleur. Doe er dan beetje bij beetje 100 gram witte basterdsuiker en 200 gram donkere basterdsuiker toe. Blijf goed mixen, de suiker mengt zich nu goed met de eieren. Spatel er nu 150 gram zelfrijzend bakmeel door. Verkruimel 100 gram speculaasjes boven het beslag en spatel dit goed door. Giet nu de afgekoelde chocolade bij het beslag en spatel ook dit goed door. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier en giet het beslag er in. Zet het bakblik in een voorverwarmde oven op 165 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. De speculaas brownies kunnen iets zacht zijn van binnen, maar dat hoort! Laat de brownie wel eerst afkoelen in het bakblik voordat je hem eruit haalt, omdat het nog zo zacht is breekt het snel! Smul ze!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top