Ingepakte Worstjes

Ingepakte Worstjes

Ingepakte Worstjes

Of eigenlijk ‘Toad in a Hole’, maar ook weer niet helemaal want ik had geen melk meer en heb dus water gebruikt in plaats daarvan.

Ingrediënten; 125 gram bloem, 2 eieren, 225 ml water, peper, zout, 2 saucijsjes, plakjes ontbijtspek 150 gram kastanjechampignons, 2 bosuien, 10 cherrytomaatjes,

Maak een beslag van 125 gram bloem met 2 eieren, 225 ml water, peper en zout. Roer dit goed en laat het een half uur in de koelkast staan. Verpak 2 saucijsjes in plakjes ontbijtspek en bak deze rondom bruin in de hete bakboter. Vet een ovenschaal in en leg hierin 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons, gewone champignons kan ook maar aan kastanjechampignons zit meer smaak, 2 in ringen gesneden bosuitjes en een stuk of 10 cherrytomaatjes. Leg de saucijzenworstjes op de groenten. Roer het beslag nog even door en giet het in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet Smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top