Noedels met Paksoi en Shi-itake

Noedels met Paksoi en Shi-itake

Noedels met Paksoi en Shi-itake

Ingrediënten: noedels, 1 ui, 300 gram gehakt, 2 eetlepels vissaus, 100 gram shiitake, 1 krop paksoi, sojasaus,

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui. Als de ui zacht is voeg je 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt mee tot het los en breng het op smaak met 2 eetlepels vissaus en wat peper. Voeg 100 gram in plakjes gesneden shi-itake paddenstoelen toe en bak mee tot de shiitakes zacht zijn. Voeg dan 1 in reepjes gesneden krop paksoi toe en roerbak het kort mee. Voeg de noedels toe en breng het op smaak met nog wat sojasaus! Eet Smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top