Ovenpasta met Bloemkool

Ovenpasta met Bloemkool

Ovenpasta met Bloemkool

Ingrediënten: 250 gram bloemkool, pasta, zout, 1 rode ui, 250 ml water, 1 blokje paddenstoelenbouillon, 1/2 eetlepel mosterd, 200 ml crème fraiche, peterselie, 50 gram geraspte kaas, paneermeel,

Kook 250 gram bloemkoolroosjes tot het net beetgaar is. Giet het af en houd het even apart. Kook dan ook de pasta in kokend water met wat zout. Giet dit ook af en zet het even apart. Bak in de hete olie in fijngesnipperde rode ui tot het zacht is. Voeg dan 250 ml water toe en verkruimel er een blokje paddenstoelenbouillon (of een groentenbouillonblokje1) boven uit. Roer tot het blokje opgelost is. Voeg dan 1/2 eetlepel mosterd en 200 ml crème fraiche toe. Roer tot de creme fraiche zacht is. Doe er dan de bloemkoolroosjes en de pasta bij en doe er naar smaak peterselie bij. Roer er 50 gram geraspte kaas door. Als de kaas gesmolten is schep je alles in een ovenschaal. Strooi er paneermeel over en nog wat geraspte kaas. Zet de ovenschaal nog een minuut of 10 in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) en je kan dan aanvallen! Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 thoughts on “Ovenpasta met Bloemkool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top