Orloff

Orloff

Orloff

Alvast aan het oefenen voor het kerstmenu, dit zou in ieder geval niet misstaan op het menu.

Ingrediënten: 1 varkensrollade, ham, kaas, 250 gram kastanjechampignons, 100 ml water, 1 blokje runderbouillon, 250 ml kookroom, geraspte kaas,

Bak een varkensrollade aan alle kanten goed bruin in de hete boter. Haal het uit de pan, ontdoe het van het net of van de touwtjes. Snij de rollade in plakken. Leg een schijf rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje ham en een plakje kaas. Daarna weer een schijf rollade en weer een plakje ham en dan weer kaas. Ga zo maar door tot de rollade schijven op zijn. Bak in het achtergebleven vet 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Als ze zacht zijn voeg je 100 ml water toe en verkruimel je er een runderbouillonblokje boven uit. Giet er 250 ml kookroom in. Breng het even aan de kook. Giet de champignonsaus over de rollade. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden voor zeker 40 minuten. Eet smakelijk!

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top