Oma’s Pannenkoeken

Oma’s Pannenkoeken

 Oma's Pannenkoeken
 Oma's Pannenkoeken
Geen pannenkoeken uit het versvak, shaker of pakje maar met bloem, melk en nog veel meer.

Ingrediënten: 100 gram bloem, zout, 20 gram poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 zakje bakpoeder, 100 ml volle melk, 200 ml water, 1 ei,

Meng 100 gram bloem, een snuf zout, 20 gram poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker en 1 zakje bakpoeder. Giet er 200 ml water en 100 ml volle melk bij en roer tot je een glad mengsel krijgt. Splits 1 ei. Klop de dooier los en klop het eiwit tot schuim. Meng de dooier door het beslag en roer daarna voorzicht het eiwit erdoor. Dek de kom af met een theedoek en laat het op een warme plaats iets rijzen. Smelt dan olie of boter in de pan en bak de pannenkoeken goudbruin. Als beleg hebben we dit keer voor fruit gekozen. Plakjes appel, banaan en peer plus rozijntjes en kaneel. Eens wat anders vond Britt. Smul ze!

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Oma’s Pannenkoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top