Pitabroodjes met Schnitzelreepjes

Pitabroodjes met Schnitzelreepjes

Pitabroodjes met Schnitzelreepjes

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 eetlepel olie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel korianderpoeder, pitabroodjes, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, zout, peper, tomaat,

Snij 2 schnitzels in reepjes en marineer ze in een marinade van 1 eetlepel olie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel komijnpoeder (djinten) en 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar). Laat het zeker een kwartier marineren. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in de hete olie 1 fijngesnipperd sjalotje tot het zacht is. Voeg dan de schnitzel reepjes toe en 1 fijngehakt teentje knoflook, breng het op smaak met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes tot het bruin is. Knip de pitabroodjes open en vul ze met sla. Leg er een paar plakjes tomaat op en vul het verder met de gebakken schnitzelreepjes. Zelf kan je er nog een saus bij doen zoals knoflooksaus. Eet smakelijk!

0
(167 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top