Pasta met Chorizo en Champignons

Pasta met Chorizo en Champignons

Pasta met Chorizo en Champignons

Ingrediënten: pasta, zout, 200 gram chorizo, 250 gram kastanjechampignons, 2 bosuien, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte oude kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met zout. Bak in een hete wok 200 gram in plakjes gesneden chorizo tot het iets knapperig is. Schep het dan uit de pan en haal ook eventueel overtollig vet uit de pan, laat wel een klein beetje over. Bak in het overgebleven vet 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 2 in ringen gesneden bosui tot de kastanjechampignons zacht zijn. Doe de chorizo terug in de pan en giet er 250 ml kookroom bij. Breng dit kort aan de kook, zet het vuur lager en roer er 100 gram geraspte oude kaas door en laat dit smelten. Klaar! Eet Smakelijk!

0
(178 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top