Quesadilla`s met Grison en Kaas

Quesadilla`s met Grison en Kaas

Quesadilla`s met Grison en Kaas

Ingrediënten: tortilla wraps, grison, kaas, bosui,

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg elke wrap met een paar plakjes grison en een paar plakjes kaas. Snij het wit van 1 bosui fijn en strooi over elke wrap wat ringetjes bosui. Klap de tortilla’s dicht en bestrijk ze met olie. Bak de quesadila’s nu om en om in de grillpan. Snij de quesadilla’s in mooie puntjes en serveer! Eet smakelijk!

Grison (Trockenes Bündnerfleisch) is een Zwitserse delicatesse. Het is rundvlees (het beste stukje vlees van de koe) wat zeer sterk gedroogd is. Van 5 kilo vlees blijft er uiteindelijk maar 1 kilo over. Kan je niet aan grison komen dan zou je als variatie ook parmaham kunnen nemen.

(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top