Kipfilet in Honing-Mosterdsaus

Kipfilet in Honing-Mosterdsaus

Kipfilet in Honing-Mosterdsaus

Ingrediënten: 3 kipfilets, zout, peper, 1 ui, 250 ml slagroom, 1 1/2 eetlepel mosterd, 1 1/2 eetlepel honing, bieslook,

Bak 3 kipfilets (die je al hebt bestrooit met zout en peper) om en om bruin in hete bakboter. Leg ze in een ovenschaal. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Als de ui zacht is roer je er 250 ml slagroom, 1 1/2 eetlepel mosterd en 1 1/2 eetlepel honing door. Breng het kort aan de kook. Giet de honing-mosterdsaus over de kipfilets. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 tot 35 minuten. Strooi er als het uit de oven komt wat bieslook over en serveer! Eet Smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top