Tortilla met Hamburger

Tortilla met Hamburger

Tortilla met Hamburger

Ingrediënten: 400 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, worcestershiresaus, paneermeel, 1 ei, zout, peper, 6 tortilla wraps, sla,

Meng 400 gram gehakt met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 fijngehakt sjalotje, 1 scheutje worcestershiresaus, paneermeel, 1 ei en zout en peper na eigen smaak. Maak hiervan 6 hamburgers en bak deze in een koekenpan met wat boter om en om bruin (en gaar!). Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de tortilla met sla en leg hierop de hamburger. Op je bord doe je er zelf de ketchup, mayonaise, curry, knoflooksaus of welke saus je lekker vindt. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top