Chalet Gruyere Soep

Chalet Gruyere Soep

Chalet Gruyere Soep Kaasburger

Van Christiaan hadden we een speciale soep meegekregen van zijn restaurant Chalet Gruyere, vandaar de naam Chalet Gruyere soep. Op het menu wordt het Soup du Chalet genoemd met de omschrijving: de echte Zwitserse berghutten soep. Een specialiteit van het huis. Het is een heerlijke soep waarvan ik het recept niet ken. Om deze soep ook te proberen moet je echt naar Menen in Belgiƫ gaan en bij Chalet Gruyere gaan eten. Er na hebben we een Sla met fruit gegeten en een kaasburger om in de kaassferen te blijven!

Chalet Gruyere
Galgenstraat, 30
8930 Menen Belgiƫ
Tel : (0032)(0)56-531315

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top