Brasserie de Zwaan in Hilvarenbeek

Brasserie de Zwaan in Hilvarenbeek

Brasserie de Zwaan in Hilvarenbeek

Vandaag lekker uiteten geweest, tja je bent op vakantie of niet! We zijn naar Brasserie de Zwaan in Hilvarenbeek geweest en dit restaurant is ook op de maandag geopend. We hebben gekozen voor drie-gangen. Michel nam vooraf een knoflooksoep, ik een huisgemaakte tomatensoep met een bloepje room. Als hoofdgerecht had Michel de Javaanse kipsaté en ik een vleesspies en het nagerecht was echt om lekker lang van te genieten. Michel de crepe suzette (pannenkoekjes met sinaasappelsaus en een bolletje vanille-ijs) en zelf had ik een dame blanche en in plaats van een ijswafel zat er in deze coupe een chocoladezwaan. Een aanrader als je iets lekkers wilt eten in een onbedwongen sfeer!

Brasserie de Zwaan
Vrijthof 17
5081 CA Hilvarenbeek

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top