Pepernoten

Pepernoten

Pepernoten

Ingrediënten: 100 gram boter, 125 gram donkere basterdsuiker, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250 gram bloem, 4 eetlepels melk, zout,

Kneed 100 gram boter, 125 gram donkere basterdsuiker, 1 eetlepel speculaaskruiden, 250 gram bloem, 4 eetlepels melk en een snuf zout tot je een deegbal hebt. Verpak dit in huishoudfolie en laat het 2 uur in de koelkast rusten. Draai er daarna allemaal balletjes van ter grootte van een knikker. Leg ze op de bakplaat en druk ze met je vinger iets in. Zet de pepernoten in de voorverwarmde oven op 165 graden (hetelucht) voor ongeveer 15 minuten. Haal ze dan uit de oven en laat ze afkoelen op een groot bord. De pepernoten blijven nog iets zacht van binnen. Smul ze!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top