Kruidkoek

Kruidkoek

Kruidkoek

Ingrediënten: 300 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder, 190 gram lichte basterdsuiker, 35 gram donkere basterdsuiker, 2 eieren, 100 ml melk, 1 eetlepel speculaaskruiden, zout,

Doe in een beslagkom 300 gram bloem, 1/2 zakje bakpoeder, 190 gram lichte basterdsuiker, 35 gram donkere basterdsuiker, 2 geklutste eieren, 100 ml melk, 1 eetlepel speculaaskruiden en een snufje zout. Meng dit met een mixer goed doorelkaar. Vet een cakevorm in. Schep het beslag in in de cakevorm en zet de cakevorm in de voorverwarmde oven op 150 graden (hetelucht) voor ongeveer 80 minuten. Prik met een satestokje in de cake, als deze er schoon uitkomt is de cake klaar is het stokje niet schoon dan moet het nog even in de oven. Laat de cake afkoelen op een taartrek en haal hem daarna pas uit zijn vorm. Koud is de cake het lekkerst! Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top