Pasta met Stoofvlees

Pasta met Stoofvlees

Pasta met Stoofvlees

Ingrediƫnten: pasta, zout, 1 ui, tijm, 300 gram rundvleesreepjes, 1 gele paprika, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml water, 2 bouillonblokjes, geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout tot het al dente (beetgaar) is. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is geworden . Voeg dan 300 gram rundvleesreepjes toe en bak dit bruin. Doe er 1 in stukjes gesneden gele paprika bij en een blik tomaatblokjes. Voeg er 100 ml water en 2 bouillonblokjes aan toe. Breng het kort aan de kook en laat het dan 30 minuten op een laag vuur pruttelen met de deksel op de pan. Roer er als laatste de pasta door en serveer! Strooi er op je bord nog wat kaas over. Eet Smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top