Spinazie en Kip Burrito

Spinazie en Kip Burrito

Spinazie en Kip Burrito

Ingrediënten: 1 kipfilet, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram verse spinazie, zout, peper, tijm, MonChou, tortilla wraps,

Bak in de hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Als beide goudbruin zijn haal je het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en naar smaak wat tijm. Als de ui zacht is voeg je beetje bij beetje 300 gram verse spinazie toe. Roerbak dit mee tot het geslonken is. Breng het op smaak met zout en peper. Doe de kipfilet en ontbijtspek terug in de pan. Verwarm nu de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer daarna elke wrap in met MonChou en schep er het spinazie-kipmengsel op. Vouw de tortilla’s dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top