Pasta met Champignons en Doperwten

Pasta met Champignons en Doperwten

Pasta met Champignons en Doperwten

Ingrediënten: pasta, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram kastanjechampignons, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom, 1/2 eetlepel kerriepoeder, peper, geraspte kaas,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui. Als de ui zacht is voeg je er 1 fijngehakt teentje knoflook, na smaak tijm en 250 gesneden kastanjechampignons toe. Roerbak tot de kastanjechampignons zacht zijn Voeg 200 gram (diepvries) doperwten toe en roer er dan 250 ml kookroom door. Voeg er nog 1/2 eetlepel kerriepoeder aan toe en breng het smaak met zout en peper. Laat het op een laag vuurtje langzaam gaar worden. Op je bord kan je er eventueel nog wat geraspte kaas aan toevoegen. Eet smakelijk!

0
(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top