Fudge met Rozijnen

Fudge met Rozijnen

Fudge met Rozijnen

Deze fudge smaakt naar Caramac, misschien ken je het nog van vroeger (ze verkopen het nog steeds!).

Ingrediënten: 225 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50 ml halfvolle melk, 125 ml slagroom, rozijnen,

Doe in een pan met dikke bodem 225 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50 ml halfvolle melk en 125 ml slagroom. Verwarm het geheel op een middelhoog vuur tot de ‘fudge’ is ingedikt tot een stroperig geheel. Dit kan zeker zo’n 20 tot 30 minuten duren. Roer goed en pas op het suikermengsel is erg heet! Om te testen of het goed is druppel je een beetje van het suikermengsel op een schoteltje met een laagje koud water, als het afgekoeld is en je kan er een balletje van draaien is het goed! Bekleed een diepvriesbakje van ongeveer 15 bij 20 centimeter met bakpapier. Giet het suikermengsel in het bakje, laat het een minuut of 5 afkoelen en roer er dan na eigen inzicht rozijnen door (ik had een handje rozijnen er door gedaan) en laat het maar liefst 6 uur afkoelen voor je er wat van mag proeven! Smul ze!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Fudge met Rozijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top