Gevulde Schnitzel met Rozijnen en Aardappel-Kaas Rosti

Gevulde Schnitzel met Rozijnen en Aardappel-Kaas Rosti

Gevulde Schnitzel met Rozijnen en Aardappel-Kaas Rosti

Gevulde Schnitzel:
Ingrediënten: 2 schnitzels, MonChou, rozijnen, peper, zout, cashewnoten,

Maak 2 schnitzels zo plat mogelijk, doe dit door de schnitzel met huishoudfolie te bedekken en dan te ‘slaan’ met een vleeshamer of deegroller. Smeer er MonChou of een andere roomkaas over. Strooi er na eigen inzicht rozijnen en gehakte cashewnoten over. Rol de schnitzels op, zet ze vast met een cocktailprikker en strooi er peper en zout over. Bak de schnitzelrolletjes aan alle kanten bruin. Zet het vuur lager, giet er wat water bij en doe de deksel op de pan. Laat het in een 10 minuten helemaal gaar worden.

Aardappel-Kaas rosti:
Ingrediënten: 4 aardappels, 2 theelepels mosterd, 1 ei, 50 gram geraspte kaas, zout, peper,

Eens variatie op de aardappel. Schil 4 aardappels (kruimige) en rasp ze. Meng de aardappels met een 2 theelepels mosterd, 1 ei en 50 gram geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Vorm er ‘burgers’ van en bak de aardappel rosti om en om bruin in de hete boter. Als het aan allebei de kanten mooi goudbruin is is het klaar om geserveerd te worden.

Bij de gevulde schnitzel met rozijnen en de aardappel-kaas rosti hadden we een Toscaanse salade. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top