Kantina in Veenendaal

Kantina in Veenendaal

Kantina - VeenendaalNa ons treindagje naar Alkmaar hebben we gegeten in Veenendaal bij Macedonisch Restaurant “Kantina”. Een grote kaart met veel keuze. Helaas voor mij was de gegrilde varkenshaas gevuld met ham, champignons, spek en kaas op. Maar er was nog voldoende andere keus en voor mij en ook voor Michel werd het hoofdgerecht: Sveti Naum – biefstukje v/d haas, entrecôte, kipfilet en koteletje van het lam. Britt koos voor Vlaska – 3 gegrilde speciaal gekruide Macedonische hamburgers gevuld met kaas. We hadden ook plek voor een nagerecht: Michel had de Baklava speciaal – zoet bladerdeeg met honing en walnoten gecombineerd met ijsbolletjes, Britt had een Sladolet soovosje – ijsbeker met verse vruchtensalade en slagroom en zelf had ik veel zin in chocolade dus werd het een Kantina choco – ijsbeker met warme chocolade en slagroom. Dit restaurant is een aanrader.

Macedonisch Restaurant Kantina
Kerkewijk 17
3901 EA Veenendaal
Tel: 0318-508484
Fax: 0318-508498

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top