Kantina in Veenendaal

Kantina in Veenendaal

Kantina - VeenendaalNa ons treindagje naar Alkmaar hebben we gegeten in Veenendaal bij Macedonisch Restaurant “Kantina”. Een grote kaart met veel keuze. Helaas voor mij was de gegrilde varkenshaas gevuld met ham, champignons, spek en kaas op. Maar er was nog voldoende andere keus en voor mij en ook voor Michel werd het hoofdgerecht: Sveti Naum – biefstukje v/d haas, entrecôte, kipfilet en koteletje van het lam. Britt koos voor Vlaska – 3 gegrilde speciaal gekruide Macedonische hamburgers gevuld met kaas. We hadden ook plek voor een nagerecht: Michel had de Baklava speciaal – zoet bladerdeeg met honing en walnoten gecombineerd met ijsbolletjes, Britt had een Sladolet soovosje – ijsbeker met verse vruchtensalade en slagroom en zelf had ik veel zin in chocolade dus werd het een Kantina choco – ijsbeker met warme chocolade en slagroom. Dit restaurant is een aanrader.

Macedonisch Restaurant Kantina
Kerkewijk 17
3901 EA Veenendaal

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 thoughts on “Kantina in Veenendaal

 1. Ik zit met veel plezier je weblog door te bladeren. Leuk !
  Zocht nog even bij “woorden-soep” iets naar raapstelen, maar kon (nog)
  niets vinden. Is dat iets voor je ?

  Anders even kijken bij http://www.raapstelen.nl of je wat verrassends kan vinden, recept bijvoorbeeld of zo.
  Wij proberen bekendheid en mogelijkheden van deze ‘ouderwetse’ groente onder de aandacht te brengen.

  Met vriendelijke groe(n)ten,

  Louis & Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top