De Franse Alk in Alkmaar

De Franse Alk in Alkmaar

De Franse Alk - AlkmaarEen dagje Herfstour heeft ons in Alkmaar gebracht, waar we natuurlijk de Kaaswaag hebben bezocht en het daarin gevestigde kaasmuseum en we hebben er heerlijk geluncht bij “De Franse Alk”. De keuze was moeilijk, want ze hadden erg veel, en erg lekkere broodjes op de kaart staan. Michel had een Baguette-Mexicaine (met gehakt, tomaat en kaas), Britt een Hawaii-baguette (met kruidenkaas, ham, ananas, paprika, tomaat en kaas) en zelf had ik een Croissant met roomsaus, ham, kaas en champignons.

De Franse Alk
Langestraat 103
1811 JE Alkmaar

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top