Kruidnootjes

Kruidnootjes

Kruidnootjes

Ingrediënten: 100 gram zelfrijzend bakmeel, 50 gram donkere basterdsuiker, 40 gram boter, 1 theelepel speculaaskruiden, 2 eetlepels melk,

Meng in een kom 100 gram zelfrijzend bakmeel met 50 gram donkere basterdsuiker, 40 gram in blokjes gesneden boter, 1 flinke theelepel speculaaskruiden en 2 eetlepels melk. Meng tot je een mooie deegbal hebt. Verpak de deegbal in huishoudfolie en leg het deeg in de koelkast om te rusten voor minstens een half uur, liever langer! Verwarm de oven voor op 170 graden (hete lucht). Bekleed de bakplaat met bakpapier. Maak kleine bolletjes van het deeg, leg ze op de bakplaat en druk ze iets platter. Zet de bakplaat in de oven. Na ongeveer 20 minuten heb je heerlijke kruidnootjes. Laat de kruidnootjes afkoelen op een groot bord. Smul ze!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top