Gewokte Peultjes met Kipfilet

Gewokte Peultjes met Kipfilet

Gewokte Peultjes met Kipfilet

Ingrediƫnten: noedels, 1 ui, 1 kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 teentje knoflook, 200 gram peultjes, 2 eetlepels gembersiroop, limoensap, 50 gram cashewnoten,

Kook de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui tot het zacht is. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met Chinese vijfkruiden-poeder. Voeg de kipfilet toe aan de ui en bak het bruin. Doe er dan 1 fijngehakt teentje knoflook en 200 gram in de lengte gehalveerde peultjes toe. Wok dit een paar minuten op hoog vuur. Voeg dan 2 eetlepels gembersiroop en 1 scheut limoensap toe. Als laatste doe je er ongeveer 50 gram cashewnoten door. Warm het kort door en serveer. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top