Chocolade Fudge

Chocolade Fudge

Chocolade Fudge

Ingrediƫnten: 225 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50 gram pure chocolade. 50 ml halfvolle melk, 125 ml slagroom,

Doe in een pan met dikke bodem 225 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50 gram in stukjes gebroken pure chocolade, 50 ml halfvolle melk en 125 ml slagroom. Verwarm het geheel op een middelhoog vuur tot de ‘fudge’ is ingedikt tot een stroperig geheel. Dit kan zeker zo’n 20 tot 30 minuten duren. Roer goed en pas op het suikermengsel is erg heet! Om te testen of het goed is druppel je een beetje van het suikermengsel op een schoteltje met een laagje koud water, als het afgekoeld is en je kan er een balletje van draaien is het goed! Bekleed een bakje van ongeveer 10 bij 10 centimeter met bakpapier. Giet het suikermengsel in het bakje en laat het maar liefst 6 uur afkoelen voor je er wat van mag proeven! Smul ze!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top