Boerenkool met Worst

Boerenkool met Worst

Boerenkool met Worst

Ingrediƫnten: 750 gram aardapels, rookworst, 450 gram boerenkool, melk,

Kook ongeveer 750 gram geschilde kruimige aardappels voor 20 minuten in kokend water met wat zout. Na 5 minuten leg je een rookworst op de aardappels en die laat je zo warm worden. Smelt in een andere pan een klontje boter en verwarm hier op matig vuur 450 gram diepvries boerenkool (of boerenkool van de tuin waar de nachtvorst overheen is geweest!). Giet de aardappels af, schep de boerenkool erbij en stamp het goed. Blijft de boerenkool te droog dan doe je er een scheutje melk bij. Snij de rookworst in plakjes en serveer! Maak er voor een echt Hollands tintje nog een lekkere jus bij. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Boerenkool met Worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top