Pasta met Champignons en Worst

Pasta met Champignons en Worst

Pasta met Champignons en Worst

Ingrediƫnten: pasta, zout, 3 Catalaanse worstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, tijm, 250 ml gezeefde tomaat, peper, geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Knijp het vlees uit het vel 3 Catalaanse worstjes en rol er balletjes van. Bak de balletjes bruin in hete olie en voeg als de balletjes bruin zijn 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak dit mee tot de ui zacht zijn en voeg dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe samen met wat tijm naar smaak. Roerbak tot de kastanjechampignons zacht zijn. Voeg dan 250 ml gezeefde tomaat toe, breng het op smaak met zout en peper en warm het nog even goed door. Op je bord doe je er eventueel wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 thoughts on “Pasta met Champignons en Worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top