Pizza met Spinazie en Rode Ui

Pizza met Spinazie en Rode Ui

Pizza met Spinazie en Rode Ui

Ingrediënten: 2 rode uien, 1 teentje knoflook, oregano, marjolein, 300 gram spinazie, zout, peper, 200 ml crème fraiche, 1 ei, 30 gram geraspte oude kaas, 1 pizzabodem,

Bak in de hete olie 2 gesneden rode uien tot het zacht is. Voeg dan 1 fijngehakt teentje knoflook toe en naar smaak oregano en marjolein. Voeg dan beetje bij beetje 300 gram spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Maak ondertussen de saus. Meng hiervoor 200 ml crème fraiche met 1 ei en 30 gram geraspte oude kaas. Bekleed een bakplaat met pizzadeeg. Besmeer pizzadeeg met de 1/2 van de saus. Schep hierop de spinazie en doe hierover nog wat van de saus. Strooi er nog wat geraspte kaas over en zet de pizza in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top