Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees

Ingrediënten: 2 uien, 600 gram mager rundvlees, 1 blikje tomaatblokjes, 2 teentjes knoflook, 3 blokjes runderbouillon,

Bak in de hete boter 2 grof gesneden uien tot ze zacht zijn. Voeg 600 gram in blokjes gesneden mager rundvlees toe en bak dit mee tot het bruin is. Voeg er daarna 1 blikje tomaatblokjes en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe en verkruimel er 3 runderbouillonblokjes bovenuit. Giet er nog wat water bij zodat alles net onder staat. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat het op een laag vuurtje 2 uur pruttelen. Dan haal je de deksel van de pan en laat je het een kwartier op halfhoog vuur wat inkoken. Klaar! Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top